Nou curs de fotografia a Castell-Platja d'Aro

09 septiembre 2019 - Fotoplatjadaro - Comentarios -

 

Curs avançat de fotografia d’estudi i generació d’imatges publicitaries i editorials 

(dimecres de 19 a 22hores, del 16/10/19 fins al 29/01/20;  preu 75€)


Us presenten un curs dividit en dues parts; una primera que és tècnica centrada en la  fotografia d'estudi; aprofitarem el nou espai de treball fotogràfic de la Masia Bas i  treballarem am fons, flaixos, modificadors, ... i tractarem els fonaments de la il·luminació amb flaix i en combinació amb llums contínues, i/o natural. Aprendrem els esquemes de llum fonamentals i els sistemes de captura idonis pel treball en estudi.

La segona part del curs tracta de com generar fotos editorials i/o publicitaries amb exemples reals. En el curs treballarem amb "encàrrecs concrets"; realitzarem fotos reals per comerços i empreses locals. Farem tres sessions amb objectius diferents; fotografiar objectes (estudi); fotografiar espais; i fotografiar persones (moda). En el curs el treball que realitzarem serà dissenyar, idear i conceptualitzar la sessió, seleccionar els espais, els models, la colorimetria, el vestuari, i realitzar les fotos i retocar-les, fins a finalitzar-les per l'entrega final.
És un curs que ens mostrarà el treball habitual i real darrere de diferents sessions, generant imatges que posteriorment les empreses podran utilitzar en la seva promoció.

Per qui és aquest curs? Per fotògrafs aficionats avançats que vulguin aprofundir en l'ús de l'estudi i la il·luminació en fotografia i a la vegada conèixer com es realitzen realment les sessions fotogràfiques professionals.

Requisits: capacitat de treball en equip, i coneixements del funcionament de la càmera i mínim de software de revelat i retoc fotogràfic. Si tens dubtes de si aquest curs es per tu, pots contactar amb nosaltres info@diegoespada.es i parlem directamen.

Inscripcions: a través d'un correu a bmr@platjadaro.com sol·licitant la inscripció al curs de fotografia avançada

Compartir 
Ramon Falgàs Sidera
M'agradaría fer el curs de fotografía avançada...

Per fer l’inscripció la fórmula es. través d'un correu a bmr@platjadaro.com demanam apuntar-te al curs avançat de fotografia.
Moltes gracies i ens veiem aviat
Olga Kalynovska
Me gustaria apuntar me

Per fer l’inscripció la fórmula es. través d'un correu a bmr@platjadaro.com demanam apuntar-te al curs avançat de fotografia.
Moltes gracies i ens veiem aviat
Jordi Roca
Apuntat!

Fantastico
Robert de la Cruz
A mi també m'agradaria acompanyar-vos aquesta vegada.

Ojala ens veiem Robert; una abraçada
diego
Xavi Pares
M'agradaria fer el curs


Xavi has d'apuntarte a trvès de bmr@platjadaro.com.
Una abraçada i ens veiem
Jordi Grasio
Ens hi veiem!!!

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

7 + 7 =
Ver anterior Ver siguiente
Últimas entradas
Categorías